Το πρόβλημα αφορά ερωτήματα στην βάση από ένα web site που έχω στο Azure.
Λόγω της φύσης της εφαρμογής έπρεπε κάθε πίνακας της βάση να έχει, εκτός από τα υπόλοιπα πεδία, άλλα δύο. Το ValidFrom & ValidUntil τα οποία αναφέρονται στην εγκυρότητα της εγγραφής. Δεν έχουν να κάνουν με την ροή των πληροφοριών της εφαρμογής αλλά πότε η ίδια η εγγραφή σαν εγγραφή λαμβάνεται από το σύστημα ως έγκυρη και πότε όχι.
Έχω φτιάξει λοιπόν ένα Generic Repository και ένα Base Entity και στο repository για όλα τα queries έχω βάλει ValidFrom<=Now and ValidUntil>=Now. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τοπικά τα πάντα τρέχουν και εμφανίζονται όπως θα έπρεπε.
Ανεβάζω την βάση στο Azure και κάνω upload το web site σε ένα Standard Plan και εκεί ξεκινάνε τα περίεργα. Όταν καταχωρώ μία νέα εγγραφή η καταχώρηση γίνεται στην βάση αλλά όταν κάνω refresh δεν εμφανίζεται. Θα πρέπει να περιμένω λίγο, γύρω στο ένα δευτερόλεπτο το έχω υπολογίσει για να εμφανιστεί. Και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Από την στιγμή που το ίδιο το instance δίνει την ώρα της καταχώρησης είναι λογικό λαμβάνοντας υπόψιν την μορφή του ερωτήματος που γίνεται από το ίδιο το instance να μου φέρει αμέσως την εγγραφή και όχι να περιμένω. Τοπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τα πεδία έχουν σωθεί με datatype2(0). Και αυτό που λέω δεν γίνεται τυχαία, αλλά πάντα.
Έχει κανείς να μου προτείνει μια ιδέα για το που να συνεχίσω να ψάχνω ή αν έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;
Ευχαριστώ.