Αααα, κοιταξε να δεις...οι κανόνες είναι κανόνες. ΦΥΣΙΚΑ και δεν σου απαγορεύει κανένας να φέρνεις το ταπεράκι σου! Προτείνουμε όμως να περνάς το ταπεράκι σου από ειδική επεξεργασία κατά την οποία θα αφαιρούνται όλες οι οσμές και τα περίεργα υγρά που ενδέχεται να διαχυθούν ως τον καθαρό και πολυπολιτισμικό χώρο εργασίας των συναδέλφων σου developers ωστε αυτοί να μην ενοχληθούν γευστικά (ή και θρησκευτικά) από την οσμή των προς κατανάλωση προσωπικών σου εδεσμάτων. Εν ανάγκη, η ειδική επεξεργασία θα αφαιρεί ΚΑΙ το φαι από το ταπεράκι. Ετσι, θα είστε όλοι ικανοποιημένοι :)
Λυση νο.2 (απορώ πώς δεν έχει προταθεί ακόμα κάτι τέτοιο): Να χωριστεί ο χώρος (οπως κάνανε για τους smokers/nonsmokers στα καταστήματα) σε χώρο φέροντων ταπεράκιον και χώρο μη φεροντων ταπεράκιον. Ετσι, ο καθείς θα έχει το δικό του χώρο και αν μη τι άλλο στο χώρο φέροντων ταπεράκιον θα μπορούν άνετα οι εργαζόμενοι να ανάβουν ινδικά αρωματικά κεράκια, να χρησιμοποιούν αφρόλουτρο ή ακόμα και να ψεκάζουν με αποσμητικά χώρου!
Πως τα λεω σημερα!
Σωτήρης Φιλιππίδης
DotSee Web Services