Ερχομαι μετά από πολυυυυ καιρό, και παρ'όλο που εγώ είχα δώσει απάντηση στο πρόβλημα, να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση σχετικά με το θέμα:
Οσα έχω γράψει ισχύουν, και έχουν λειτουργήσει. Βρίσκομαι όμως αυτό τον καιρό σε μια διαδικασία προσθήκης ορισμένων features σε μια εφαρμογή που έχει γραφτεί σε serviced components και asp.net front-end (framework 1.1) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Το "run" στο serviced component που θέλω να κάνω debug (σύμφωνα με τις οδηγίες που εγώ είχα δώσει) δεν παίζει σε μια περίπτωση. Για την ακρίβεια, ξεκινάει και το "ρίχνει" και πάλι χωρίς μήνυμα λάθους.
Το serviced component έχει στηθεί κανονικά, έχει μπει στο GAC και
λειτουργεί με server activation και identity ενός συγκεκριμένου user
(οχι του interactive user). Σε runtime λειτουργει κανονικότατα.
(Το ενδεχόμενο να έχω multiple startup projects όπως προτείνει η MS στο MSDN και να ξεκινάω μαζί και την ASP.NET εφαρμογή μου δεν παίζει, μια και η συγκεκριμένη αποτελεί extension μιας εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή, σε asp classic και com+, στην οποία πρέπει να γίνει πρώτα login (δεν μπορώ να ξεκινήσω με start page από την asp.net εφαρμογή μου). Οπότε αυτό το σενάριο το ξεχνάω και μου μένει το σενάριο του run του ίδιου του serviced component. )
Κάτι ξεχνάω, κάτι δεν κάνω καλά, ή κάτι άλλο συμβαίνει. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Εχουν περάσει και κάτι χρόνια :)
Σωτήρης Φιλιππίδης
DotSee Web Services