NTDLR σημαίνει ότι υπάρχει ένας φορμαρισμένος δίσκος σε NTFS, ο οποίος δεν έχει λειτουργικό σύστημα περασμένο! Το (κρυφό) αρχείο αυτό υπάρχει σε όλες τις εγκαταστάσεις XP,2000 ...
Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω
α) Ότι δεν έχεις καταφέρει να μπουτάρεις από το CD των Win 98 που σημαίνει ότι το CD δεν είναι bootable ή ότι στο Virtual PC δεν έχει επιλέξει το CD για boot και πάει κατευθείαν στον εικονικό δίσκο να εκκινήσει.
β) Μου φαίνεται περίεργο που ο εικονικός δίσκος που έχεις δημιουργήσει είναι φορμαρισμένος σε NTFS και όχι σε FAT 32 όπως είναι το αναμενόμενο...
Στο Virtual PC επιλέγεις μεταξύ των άλλων λειτουργικό σύστημα (λ.χ. Windows 98) και μετά αφού δημιουργηθεί ο φιλοξενούμενος εικονικός δίσκος προχωράς στην εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος ακριβώς όπως θα έκανες και αν έστηνες κανονικό υπολογιστή!
Και για να απαντήσω και μια άλλη απορία σου σχετικά με το setup του IE 5.0 ή IE 6.0 θα πρέπει να κατεβάσεις την Full έκδοση του IE 6.0 και όχι τον web installer του, ο οποίος είναι πολύ μικρός και κατεβάζει τα υπόλοιπα 13 ΜΒ μέσω internet! Μια λύση περιγράφετε εδώ
http://www.compu-docs.com/ieadmininstall.htm
Καλή συνέχεια!
Edit: Αααα είδα ότι γράφεις δισκέτα εκκίνησης και μετά λέει NTDLR missing! Την δισκέτα την έφτιαξες από τα XP?? Αν ναι δεν είμαι σίγουρος αν μπορέσει να σε βοηθήσει για να επιλέξεις μετά πηγή αρχείων εγκατάστασης (μέσω DOS εντολών πάντα).
Ψάξε από το MSN Search ή το Google να κατεβάσεις μια MS DOS boot disk και θα σου δουλέψει σωστά, έχω βρεθεί αρκετές φορές να πρέπει να χρησιμοποιήσω boot disk με MS-DOS και να μην έχω καμία διαθέσιμη (πεθαίνουν μία μία μαζί με το DOS & τα Win 95,98,Me)...
Τώρα πιστεύω έχεις όλο το feedback για να καταφέρεις αυτό που θες